Crematorium in Amsterdam: waar kun je lekker eten

Crematorium in Amsterdam

Belangrijke aspecten bij het kiezen van een crematorium in Amsterdam tijdens het moeilijke proces van afscheid nemen van een dierbare.

Het benadrukt verschillende overwegingen, waaronder het type crematiediensten (traditioneel of direct), de capaciteit van het crematorium, kosten, locatie en het lezen van beoordelingen van eerdere klanten.

De lezer wordt aangemoedigd om tijdig onderzoek te doen en weloverwogen keuzes te maken om een passende uitvaart voor hun dierbare te creëren.

Hoeveel kost een Crematorium in Amsterdam​

De kosten van een crematie in Amsterdam en benadrukt verschillende factoren die van invloed zijn op de totale kosten. Gemiddeld variëren de kosten tussen EUR 1.500 en EUR 4.000, afhankelijk van factoren zoals de locatie, het tijdstip van de crematie en het gebruik van diensten van een begrafenisondernemer.

Extra kosten, zoals urnen met speciaal design of het huren van een speciale kamer voor de afscheidsceremonie, kunnen ook de totale kosten beïnvloeden.

Het blog benadrukt het belang van voorafgaand onderzoek naar verschillende crematoria en overweegt de hulp van een ervaren begrafenisondernemer om een waardig afscheid mogelijk te maken.

Uitgelichte bedrijven

Waar vind ik de locaties van Crematorium in Amsterdam

Crematies worden steeds populairder in Nederland en vooral in Amsterdam. Mensen willen graag weten waar de locaties van verschillende crematoria zich bevinden, zodat ze de beste keuze kunnen maken. In deze blogpost zullen we de verschillende crematoria in Amsterdam bespreken en hun locaties onthullen.

 • Crematorium Westgaarde

  Dit crematorium ligt aan de Ookmeerweg 273 in Amsterdam. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Crematorium Westgaarde heeft drie aula’s waar de diensten worden gehouden en er is ruimte voor ongeveer 700 mensen. Deze locatie is een goede optie voor grotere uitvaartbijeenkomsten.

 • De Nieuwe Ooster

  Dit crematorium ligt uitgestrekt langs de Kruislaan 126 in Amsterdam. Het heeft een grote aula die plaats biedt aan ongeveer 500 mensen. Het gebouw ligt midden in een groot groen park, wat voor een kalme en rustgevende omgeving zorgt. Dit is een uitermate geschikte plek om afscheid te nemen van een dierbare.

 • Crematorium Zuidoost

  Dit crematorium ligt in het stadsdeel Zuidoost aan de Karspeldreef 601 in Amsterdam. Er zijn verschillende aula’s beschikbaar, waaronder een grote aula die plaats biedt aan 240 mensen en een kleinere aula die plaats biedt aan 60 mensen. Het gebouw heeft openingstijden van 9:00 tot 17:00 uur en is op zondag gesloten. Deze locatie is een goede optie voor een kleinere uitvaartbijeenkomst.

 • Crematorium De Nieuwe Noorder

  Dit crematorium ligt aan de Buikslotermeerdijk 83 in Amsterdam-Noord. Het gebouw beschikt over twee aula’s en biedt plaats aan ongeveer 200 mensen. Het crematorium is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft gratis parkeergelegenheid. De Nieuwe Noorder is een mooie locatie in een rustige omgeving en heeft een grote stille ruimte voor het opbaren van een overledene.

 • Crematorium St. Barbara

  St. Barbara is gevestigd aan de Spaarndammerdijk 312 in Amsterdam. De locatie biedt plaats aan ongeveer 120 mensen en heeft één aula. Het gebouw beschikt over een kleine parkeerplaats, dus het kan soms lastig zijn om een parkeerplek te vinden. St. Barbara heeft een warme en intieme sfeer, wat het een mooie locatie maakt voor een kleinere uitvaartbijeenkomst.

Zoals je hebt gelezen, zijn er verschillende crematoria in Amsterdam met elk hun eigen unieke kenmerken. Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een uitvaartbijeenkomst, dan zijn deze vijf crematoria zeker het overwegen waard.

Of je nu op zoek bent naar een grote locatie om veel mensen te ontvangen, of juist naar een intieme omgeving voor een kleinere bijeenkomst: er is altijd een crematorium in Amsterdam dat bij jouw wensen past.

Gerelateerde blogs

Wil jij ook een blog plaatsen op onze website? Registreer en start direct met publiceren.

Ontdek interessante artikelen